Άρης: Ο Άκης Μάντζιος φτιάχνει το πλάνο του ενόψει Καλλιθέας δίνοντας έμφαση στην επίθεση

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος φτιάχνει το πλάνο του ενόψει Καλλιθέας δίνοντας έμφαση στην επίθεση

Ο Μάντζιος

bet365

Με αφετηρία την εβδομάδα έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι η πρώτη φορά που ο Άκης Μάντζιος έχει λευκό απουσιολόγιο και καταστρώνει πλάνο ενόψει του εντός έδρας αγώνα (20/10) με την Καλλιθέα στο «Κλ. Βικελίδης».

Λίγο η καθυστερημένη ενσωμάτωση κάποιων παικτών και περισσότερα τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, καμία εβδομάδα προετοιμασίας των «κίτρινων» δεν είχε τη μορφή της τωρινής. Γιατί στο ίδιο διάστημα οι Φραν Βέλεθ, Φαμπιάνο και Ούγκο Μάγιο χρειάστηκε να διαχειριστούν θλάσεις, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ είχε στην… καμπούρα του την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών από την περασμένη σεζόν και παράλληλα υπήρχαν μικροτραυματισμοί και τιμωρίες οι οποίες επίσης αλλοίωσαν το πλάνο του Άκη Μάντζιο.

Αυτή η εβδομάδα είναι ξεχωριστή καθώς ο 54χρονος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα (20/10, 20:00) με την Καλλιθέα ή αν θα διατηρήσει την 11αδα η οποία κερδίζει παιχνίδια. Προφανώς το τελευταίο ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες καθώς αυτή η ενδεκάδα ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων στην αναμέτρηση με τη Λαμία έχοντας ένταση στο παιχνίδι της και επιτυγχάνοντας σκορ ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Αυτό σημαίνει ότι στην επιθετική γραμμή δεν προβλέπονται αλλαγές με τη διατήρηση των Πιόνε Σίστο, Ντιαντί στα επιθετικά άκρα όπως φυσικά είναι δεδομένη η παραμονή του Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. Το ίδιο ισχύει και για την τριάδα στον άξονα με τους Μόντσου, Σιφουέντες και Μανού Γκαρθία ενώ αμφιβολία υπάρχει μόνο για την αμυντική τετράδα. Η επιστροφή του Ούγκο Μάγιο είναι… προβλεπόμενη και μένει να φανεί η επιλογή του Άκη Μάντζιου μεταξύ του επιθετικογενή Χουάνκαρ και του «συντηρητικού» Φρίντεκ για τo αριστερό άκρο της άμυνας καθώς οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα