Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν και οι Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν και οι Πελίστρι, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ

Newsroom
Οι οκτώ ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που κλήθηκαν από τις εθνικές τους ομάδες

bet365

Οι Πελίστρι, Ουναϊ και Μαξίμοβιτς ήταν οι τρεις τελευταίοι διεθνείς του Παναθηναϊκού που επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο τέθηκαν από το απόγευμα της Πέμπτης (17/10) και οι τρεις διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού που επέστρεψαν στην Αθήνα πιο αργά από όλους, δηλαδή οι Φακούντο Πελίστρι, Αζεντίν Ουναΐ και Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Αύριο (18/10) μαζί με τους συμπαίκτες τους θα κάνουν τη μοναδική ουσιαστικά πολύ δυνατή προπόνηση της εβδομάδας όλοι μαζί, ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Φίλιπ Μαξ εφάρμοσαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

@Photo credits: INTIME, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα