ΠΑΟΚ: Η αναμονή για Κωνσταντέλια και οι ξεχωριστές εντολές Λουτσέσκου (vid)

ΠΑΟΚ: Η αναμονή για Κωνσταντέλια και οι ξεχωριστές εντολές Λουτσέσκου (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

O ΠΑΟΚ ανεβάζει στροφές για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να περιμένει να δει αν θα έχει τον Γιάννη Κωνσταντέλια στη διάθεσή του.

Η παρουσία ή όχι του Γιάννη Κωνσταντέλια στο κυριακάτικο ντέρμπι των δύο «Δικεφάλων» στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι το μοναδικό ερωτηματικό που έχει μπροστά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεδομένου ότι ο «Ντέλιας» έχασε όλη την εβδομάδα των προπονήσεων και με την Εθνική ομάδα και κατόπιν με τον ΠΑΟΚ, λόγω της ίωσης, ο Ρουμάνος προπονητής δεν ξέρει ακόμα αν θα τον έχει διαθέσιμο για το ματς της Κυριακής (20/10). Χθες, επέστρεφαν και μετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα όλοι οι διεθνείς των Πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ πλέον δεν τίθεται κανένα θέμα για τη συμμετοχή των Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπάμπα και Οτο.

Οι Ντεσπόντοφ, Κόλεϊ και Καμαρά ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας, με τον Λουτσέσκου να έχει σχεδόν καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στην ΟΠΑΠ Arena και στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας εξηγώντας στους παίκτες του το πώς θα καταφέρουν να αποφύγουν το πρέσινγκ του αντιπάλου.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα