Ολυμπιακός: Στους κορυφαίους ντριμπλέρ σε ολόκληρο τον κόσμο ο Ροντινέι!

Ολυμπιακός: Στους κορυφαίους ντριμπλέρ σε ολόκληρο τον κόσμο ο Ροντινέι!

Newsroom
Ροντινει

bet365

Ο Ροντινέι βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους ντριμπλέρ σε ολόκληρο τον κόσμο στην κατηγορία των μπακ σύμφωνα με την CIES.

Με το πόδι στο γκάζι έχει ξεκινήσει και τη φετινή σεζόν ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε καταλυτική μονάδα για τους «ερυθρόλευκους» και αποτελεί έναν εκ των πιο κομβικών ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών.

Ο Ροντινέι μετράει ήδη 2 γκολ και 3 ασίστ σε εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας καθοριστικό ρόλο και στον επιθετικό τομέα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος είναι ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους ντριμπλέρ παγκοσμίως όσον αφορά την κατηγορία των μπακ.

Σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES), ο Ροντινέι είναι ο έβδομος καλύτερος ντριμπλέρ σε ολόκληρο τον πλανήτη όσον αφορά τους μπακ. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού συγκεντρώνει 78 βαθμούς στην αξιολόγηση της CIES και «πατάει» στην 7η θέση παγκοσμίως στη σχετική κατηγορία των κορυφαίων ντριμπλέρ στις θέσεις των ακραίων αμυντικών.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Νούνο Ταβάρες της Λάτσιο με 86 βαθμούς, δεύτερος ο Ντοντό της Φιορεντίνα με 85 και τρίτος ο Μπισόφ της Μπρόντμπι με 80.

 
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα