ΑΕΚ: Η ξενάγηση του μικρού της φίλου, Γιώργη, στην «OPAP Arena» (Vid)

ΑΕΚ: Η ξενάγηση του μικρού της φίλου, Γιώργη, στην «OPAP Arena» (Vid)

Newsroom
AEK

bet365

Με εντολή του Μάριου Ηλιόπουλου, η ΑΕΚ ξενάγησε στην «OPAP Arena» τον μικρό της φίλο, Γιώργη Ζάχαρη, ο οποίος βίωσε μια αξέχαστη εμπειρία στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του βίωσε ο μικρός φίλαθλος της ΑΕΚ, Γιώργης Ζάχαρης. Ο Γιώργης είχε ζητήσει πριν από δύο εβδομάδες από τους ανθρώπους της Ένωσης επισκεφτεί την «OPAP Arena» και να δει από κοντά το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Όταν ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, πληροφορήθηκε το σχετικό αίτημα έδωσε εντολή, να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες, προκειμένου ο μικρός Γιώργης να ζήσει από κοντά το όνειρο της εισόδου του στους εσωτερικούς χώρους.

Συνοδευόμενος από τους γονείς του, ο μικρός φίλαθλος της ΑΕΚ, βρέθηκε στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους της Ένωσης. Μάλιστα ο Γιώργης Ζάχαρης δημοσίευσε και ένα βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από την ξενάγηση του, με την ΑΕΚ να αναδημοσιεύει την ανάρτηση του φιλάθλου της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα