Άρης: Έρχεται την Δευτέρα ο μάνατζερ του Μορόν για τις υπογραφές

Άρης: Έρχεται την Δευτέρα ο μάνατζερ του Μορόν για τις υπογραφές

Έρχεται την Δευτέρα ο μάνατζερ του Μορόν για τις υπογραφές με τον Άρη

bet365

Εν αναμονή της έλευσης του ατζέντη του Λορέν Μορόν βρίσκονται στον Άρη προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες μεταξύ των δύο πλευρών και να πέσουν οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο.

Το τυπικό σκέλος της υπόθεσης του νέου συμβολαίου του Λορέν Μορόν πρόκειται να ολοκληρώσει άμεσα ο Άρης, αφού την προσεχή Δευτέρα (21/10) αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του Ισπανού επιθετικού για να μπουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Άρης έκανε μία πλουσιοπάροχη προσφορά στον 30χρονο επιθετικό, η οποία υπερβαίνει κατά τι τα 3 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια ενώ περιλαμβάνει και σημαντικά μπόνους, ένα πακέτο ιδιαίτερα δελεαστικό, το οποίο τελικά απέσπασε το «ναι» του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστρορία της ομάδας και είναι κάτι απόλυτα δίκαιο για έναν παίκτη που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ φετινού στους πρώτους επτά αγώνες με έξι γκολ ενώ είναι ο συνεπέστρος σκόρερ των «κιτρίνων» τα τελευταία 40 χρόνια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα