Παναθηναϊκός: Τα τέσσερα διλήμματα του Αλόνσο ενόψει Ηρακλείου

Παναθηναϊκός: Τα τέσσερα διλήμματα του Αλόνσο ενόψει Ηρακλείου

Τα τέσσερα διλήμματα του Αλόνσο ενόψει Ηρακλείου

bet365

Τερματοφύλακας, μεσαία γραμμή, εξτρέμ και σέντερ φορ είναι... ανοιχτά για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός ξαναπατά χορτάρι το απόγευμα της Κυριακής στο Ηράκλειο(18:00) με αντίπαλο τον ΟΦΗ έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος που σημαδεύτηκε από τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Μετά το τεράστιο σοκ των πρώτων ημερών, στο Κορωπί σιγά σιγά επανέρχονται στους ρυθμούς της καθημερινότητας, έχοντας πάντα την ''πληγή'' από την απώλεια του συμπαίκτη και φίλου τους.

Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, το Τριφύλλι πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες και να ''χτίσει'' ένα σερί που θα το βοηθήσει να πλησιάσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να οδηγήσει την ομάδα του σε μία κατάσταση αποσυμπίεσης και τα ανοιχτά μέτωπα για την ενδεκάδα του μοιάζουν να είναι τέσσερα.

Η θέση κάτω από τα δοκάρια, η σύνθεση της μεσαίας γραμμής, ο αριστερός εξτρέμ και ο φορ

Ο τραυματισμός του Ντραγκόφσκι τον άφησε έξω για περίπου δέκα ημέρες, ωστόσο, επέστρεψε το τελευταίο διήμερο την ώρα που ο Λοντίγκιν προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό παρά το μεγάλος λάθος με τα πόδια στην ευκαιρία του Ελ Κααμπί. Στο 50-50 η επιλογή.

 

Στη μεσαία γραμμή, ο Αράο στο ''6'' μοιάζει σίγουρος και έπειτα ο 49χρονος κόουτς θα πρέπει να αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσει στο ''8'' και το ''10''. Δεν αποκλείεται να βάλει μαζί Ουναϊ και Μπακασέτα, διαφορετικά θα παίξει με έναν εκ των δύο στο ''10'' και πιθανότατα τον Τσέριν στο ''8''.

Στο αριστερό ''φτερό'' το δίλημμα είναι ανάμεσα στον Τζούρισιτς και τον ταλαιπωρημένο από τα ματς και τα ταξίδια της εθνικής Ουρουγουάης, Πελίστρι. Ο Ουρουγουανός είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα και φαβορί να ξεκινήσει ο Σέρβος, ώστε και ο Πελίστρι να είναι πανέτοιμος για την Τσέλσι.

Στη κορυφή της επίθεσης και με δεδομένη την απουσία του Ιωαννίδη, Σπόραρ και Γερεμέγεφ διεκδικούν την θέση. Ο Αλόνσο εμπιστεύθηκε τον Σλοβένο στη Μπάνια Λούκα αλλά και στο αιώνιο ντέρμπι, με τον διεθνή άσο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες. Ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Σουηδός σέντερ φορ.

Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τετέ και Αράο μοιάζουν σίγουροι στο αρχικό σχήμα.

@Photo credits: INTIME, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα