ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κωνσταντέλιας και παίζει με ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κωνσταντέλιας και παίζει με ΑΕΚ

Μπήκε ο Κωνσταντέλιας και παίζει με ΑΕΚ

bet365

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Λουτσέσκου για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (20/10-20:30).

Καλά νέα περίμεναν τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός είδε και τον Γιάννη Κωνσταντέλια να ξεπερνάει την ίωση, που τον ταλαιπωρούσε και να προπονείται κανονικά μετά από αρκετές μέρες.

Ο Έλληνας επιθετικός μέσος τέθηκε έτσι στην διάθεση του Λουτσέσκου για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή (20/10-20:30) στην «OPAP Arena» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια με μπάλα, δουλειά πάνω στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και την κυκλοφορία της μπάλας ενώ στο τελευταίο κομμάτι υπήρχε παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες. Ακόμη, ειδικό πρόγραμμα τακτικής έκαναν οι παίκτες της αμυντικής γραμμής. Ατομικό έκανε ο Τσιφτσής.

Το Σάββατο (19.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα.

    @Photo credits: INTIME, MEHMET SIRIN TOPALOGLU

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα