ΑΕΚ: Γύρισαν Πινέδα και Κάλενς, όλοι παρόντες στα Σπάτα ενόψει ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Γύρισαν Πινέδα και Κάλενς, όλοι παρόντες στα Σπάτα ενόψει ΠΑΟΚ

Newsroom
Πινέδα και Κάλενς

bet365

Επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ οι Πινέδα και Κάλενς και το Σάββατο θα προπονηθούν κανονικά. Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ.

Άπαντες παρόντες ήταν την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα καθώς και οι τελευταίοι διεθνείς που αναμένονταν, δηλαδή οι Πινέδα και Κάλενς, επέστρεψαν από τα υπερατλαντικά τους ταξίδια και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Μεξικανός χαφ, όσο και ο Περουβιανός στόπερ έκαναν ατομικό και το Σάββατο θα προπονηθούν κανονικά, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Κυριακής στην OPAP Arena.

Μένει πλέον να φανεί αν ο Πινέδα θα συμπεριληφθεί και στην ενδεκάδα στην οποία θα καταλήξει ο «Πελάδο», τη στιγμή που γίνεται... μάχη όχι απλά για το αρχικό σχήμα, αλλά για μια θέση στην 20άδα με τόσες επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα