Ρούμπεν Πέρεθ: «Σκληρό χτύπημα για εμάς ο Μπάλντοκ, θέλω μία δεύτερη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό»

Ρούμπεν Πέρεθ: «Σκληρό χτύπημα για εμάς ο Μπάλντοκ, θέλω μία δεύτερη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό»

Ρούμπεν Πέρεθ: «Σκληρό χτύπημα για εμάς ο Μπάλντοκ, αποφάσισαν να με απομακρύνουν από την ομάδα»

bet365

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, τις δυσκολίες της προσαρμογής του στην Ελλάδα και το γεγονός πως απομακρύνθηκε από την ομάδα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «somoslega.com» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, την δύσκολη προσαρμογή που είχε στον Παναθηναϊκό, την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα και την επιθυμία του να μείνει στους «πράσινους» παίρνοντας μία ακόμη ευκαιρία.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που προκλήθηκε από τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, το πόσο τον δυσκόλεψε το γεγονός πως δεν μιλούσε αγγλικά όταν ήρθε στην Ελλάδα και την μεγάλη του θέληση να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό, παρά την κατάσταση που έχει υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον θάνατο του Μπάλντοκ:

 

«Ήταν πολύ τραγικά νέα για εμάς. Ο Τζορτζ ήταν ένας πολύ αγαπητός παίκτης στα αποδυτήρια, ένας φανταστικός άνθρωπος, προπονούταν σκληρά και αγωνιζόταν πολύ καλά. Ήταν πολύ σκληρό και ξαφνικό. Όταν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος, μπορείς να περιμένεις μια τέτοια κλήση, μία τέτοια είδηση ανά πάσα στιγμή. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, τόσο απότομο, ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα για εμάς...»

Για την εμπειρία του στο κλαμπ και την Ελλάδα:

«Είναι η τέταρτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό. Όταν έφτασα, κατακτήσαμε το κύπελλο, την επόμενη σεζόν παίξαμε το Conference League και μετά το Europa League. Τον δεύτερο χρόνο έγινα δεύτερος αρχηγός.

Στην αρχή δεν ήξερα πώς να μιλήσω αγγλικά και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Γι' αυτό δεν ένιωθα άνετα, αλλά αργότερα βελτιώθηκα και αποδέχτηκα την πρόκληση. Τώρα είναι λίγο διαφορετικά, αφού όταν ήρθε ο (προπονητής) Ντιέγκο Αλόνσο, μου είπε ότι δεν θα βασιζόταν σε μένα.

Όταν έκλεισε το μεταγραφικό "παράθυρο", αποφάσισαν να με απομακρύνουν απ’ την ομάδα και προπονούμαι μόνος. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...».

Για την Λεγκανιές και την μεγάλη νίκη που είχαν πετύχει κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης:

«Ήταν πολύ αυστηρός μαζί μου από την αρχή με το θέμα των κιλών, των αποστάσεων, των μέτρων. Ήμουν ένας παίκτης που έκανε πολλά χιλιόμετρα και ο Ασιέρ μου ζήτησε έναν διαφορετικό τρόπο. Ήταν δύσκολο για μένα να μπω στην ομάδα, αλλά ήταν ο προπονητής που μου έχει δώσει τα περισσότερα στην καριέρα μου.Τρέφω τεράστιο σεβασμό για εκείνον. Λίγο πριν έρθω στον Παναθηναϊκό ήμουν πολύ κοντά στο να μείνω στη Λεγανιές γιατί μου το ζήτησε ρητά».

Για το μέλλο του στον Παναθηναϊκό:

«Η επιθυμία μου είναι να μείνω (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) και να έχω ξανά μια ευκαιρία γιατί η τελευταία ήταν μια πολύ... άτυπη χρονιά για μένα.

Πριν από τρεις μήνες ήμουν αρχηγός κι από τη μια μέρα στην άλλη η κατάσταση άλλαξε εντελώς. Εχει προκύψει κάτι από την Ισπανία για να επιστρέψω τον Ιανουάριο. Αν δεν αλλάξει η κατάστασή μου εδώ, θα ψάξω να βρω διέξοδο...».

Για μία πιθανή επιστροφή του στην Λεγκανιές:

«Θα ήταν ένα... δώρο. Η δεύτερη κόρη μου γεννήθηκε στη Μαδρίτη, έχω περάσει πολλά χρόνια εκεί και είναι φυσιολογικό να της αρέσει πολύ ο σύλλογος, αλλά θα δούμε τι θα γίνει...».

@Photo credits: INTIME, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα