Άρης: Πρόβλημα με τον Πιόνε Σίστο

Άρης: Πρόβλημα με τον Πιόνε Σίστο

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Πιόνε Σίστο είναι αμφίβολος για τον εντός έδρας αγώνα (20/10, 20:00) του Άρη με την Καλλιθέα καθώς έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Ο Δανός επιθετικός βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Άκη Μάντζιου στην τριάδα της επίθεσης και η απουσία του από το σημερινό (18/10) πρόγραμμα προετοιμασίας ενδέχεται να αλλάξει το πλάνο του προπονητή του. Ο Πιόνε Σίστο ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασιστεί στην αυριανή (19/10) τελευταία προπόνηση όπου παράλληλα θα εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις ταχύτητας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων). Ο Πιονέ Σίστο δεν προπονήθηκε, λόγω ίωσης, ενώ στον αντίποδα στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα