Πανσερραϊκός: «Νοκ άουτ» ο Ουαγκέ για Βόλο

Βασίλης Μπαλατσός
Ουαγκέ

bet365

Ο Μούσα Ουαγκέ ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση του Πανσερραϊκού και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση στο Βόλο.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (19/10, 17:00). Ο Μούσα Ουαγκέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας και έμεινε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα ο Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Στάικο και στον Καπτούμ που επέστρεψε στις προπονήσεις πριν από λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του αλλά κρίθηκε ανέτοιμος.

Η αποστολή των Λιονταριών: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Σοφιανος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα