Παναιτωλικός: Έτοιμοι Τορεχόν και Μλάντεν για Περιστέρι

Βασίλης Μπαλατσός
Τορεχον

bet365

Ο Τορεχόν και ο Μλάντεν τέθηκαν εκ νέου στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη και είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Διπλή επιστροφή στον Παναιτωλικό για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες τόσο του Μλάντεν όσο και του Τορεχόν, ο οποίος τραυματίστηκε στο «διπλό» των Αγρινιωτών στο Ηράκλειο και έχασε το ματς με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα ο έμπειρος προπονητής των Καναρινιών δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τσελίκοβιτς και Πάλμα, ενώ επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι Κοντούρης και Στεργιάκης.

Η αποστολή του Παναιτωλικού για το Περιστέρι: Αγαπάκης, Μπακάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Ντίας, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Παρδαλός, Πέρες, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Τορεχόν.

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα