ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα και το σπίτι μας»

Βασίλης Μπαλατσός
OPAP Arena

bet365

Η ΑΕΚ με ανάρτηση της στα Social Media έστειλε το μήνυμα της στον κόσμο της για το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα υποδεχτεί την Κυριακή (20/10, 20:30) τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη «OPAP Arena» με στόχο το τρίποντο που θα την επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Superleague. H Ένωση με ανάρτηση της στα Social Media ζήτησε από τους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας να προστατεύσουν την ομάδα και το «σπίτι» της,

Οι Κιτρινόμαυροι υπενθυμίζουν πως δεν πρέπει να γίνει καμία ρίψη καπνογόνου, βεγγαλικού, φωτοβολίδας και οποιουδήποτε αντικειμένου.

«Προστατεύουμε την ΑΕΚ και το σπίτι μας! Καμία ρίψη καπνογόνου, βεγγαλικού, φωτοβολίδας και οποιουδήποτε αντικειμένου», αναφέρει η σχετική ανάρτηση του Δικεφάλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα