Αστέρας Τρίπολης: Με Παπαδόπουλο αλλά χωρίς Μούμο και Καστάνιο η πρώτη αποστολή του Παντελίδη

Βασίλης Μπαλατσός
Παντελιδης

bet365

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το πρώτο ματς της δεύτερης θητείας του Σάββα Παντελίδη κόντρα στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (19/10, 20:30).

Ο Αστέρας AKTOR είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης θητείας του Σάββα Παντελίδη. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να επιστρέφει στην αποστολή μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Από εκεί και πέρας εκτός είναι ο Μούμο Μουνιόθ που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς του «Αθανάσιος Διάκος», όπως και ο Πέπε Καστάνιο, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο.

H αποστολή του Αστέρα AKTOR: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Μπιλέ, Μακέντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα