Ατρόμητος: Χωρίς Καρλίτος κόντρα στον Παναιτωλικό

Βασίλης Μπαλατσός
Καρλίτος

bet365

Η αποστολή του Ατρομήτου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι για την 8η αγωνιστική της Stoixima Superleague. Εκτός ο τραυματίας Καρλίτος.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (19/10, 20:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Για τον αγώνα με τους Αγρινιώτες ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεση του τον Καρλίτος, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το πρόσφατο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη. Όπως προκύπτει ο Ισπανός επιθετικός έχει υποστεί θλάση και θα κάνει... αγώνα δρόμου για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Athens Kallithea στη Λεωφόρο (27/10, 21:30).

Ο Ουρουγουανός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Φραντζ Μπρόρσον, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, ενώ εκτός με πρόβλημα τραυματισμού είναι τόσο ο Τζοβάρας όσο και ο Αμπαρτζίδης

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Μουντές, Σταυρόπουλος, Κίνι, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Τσιγγάρας, Καραμάνης, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Γιουμπιτάνα, Μπάκου, Τσαντίλας

@Photo credits: INTIME, ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα