Ολυμπιακός: Λιγότερα από 3.000 εισιτήρια έμειναν για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Ο κόσμος του Ολυμπιακού

bet365

Ξεσηκωμός στον κόσμο της ομάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής (20/10, 16:00) με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Έχουν μείνει λιγότερα από 3.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Stoiximan Super League 1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό, εάν εξαιρεθεί η θύρα των φιλοξενούμενων, στην οποία θα βρίσκονται φίλοι της ομάδας της Βοιωτίας. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν εκ νέου τη μεγάλη στήριξη του κόσμου τους (για τον κυριακάτικο αγώνα στο φαληρικό γήπεδο).

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση κόντρα στους Βοιωτούς καθώς εκτός των άλλων μία επικράτηση ενδεχομένως να δώσει στην ομάδα τη δυνατότητα να μείνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής. Ο κόσμος πάντως θα είναι ξανά ο ιδανικός 12ος παίκτης των «Ερυθρόλευκων». Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια διατίθενται μόνο μέσω Internet (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους ή έως την ημέρα του αγώνα στις 14:30.

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα