Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: Με κόσμο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι Βοιωτοί

Newsroom
Levadeiakos

bet365

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τη Θύρα 27 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον Λεβαδειακό για τις ανάγκες των φιλάθλων των φιλοξενούμενων.

Ο Λεβαδειακός έχει μπροστά του πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (20/10, 16:00) και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου. Όπως ανακοίνωσαν οι Βοιωτοί, οι Πειραιώτες παραχώρησαν τη Θύρα 27 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων φιλάθλων.

«Για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο Στάδιο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ την Κυριακή 20/10 και ώρα 16:00, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα διατεθεί η θύρα 27 για την εξυπηρέτησή τους.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η διαδικασία εισόδου δε διαφέρει από αυτήν των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας. Μετά την αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ο κάθε φίλαθλος πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσει σε ταυτοποίηση στο Gov.gr Wallet, καθώς η είσοδος στο γήπεδο, βάσει του νέου Νόμου, γίνεται αποκλειστικά μέσω αυτής της πλατφόρμας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η τήρηση των μέτρων ασφαλείας αποτελεί καταλυτικής σημασίας, όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για την αποφυγή κινδύνων τιμωρίας της ομάδας», αναφέρει η ενημέρωση του Λεβαδειακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα