Λαμία: Με Βλαχομήτρο και Φουρτάδο κόντρα στον Αστέρα

Βασίλης Μπαλατσός
Βλαχομητρος

bet365

Η αποστολή της Λαμίας για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (19/10, 20:30).

Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (19/10, 20:30) κόντρα στον Αστέρα AKTOR για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Ο Λεωνίδας Βόκολος θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Φουρτάδο και τον Βλαχομήτρο, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας: Ράτον, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιεζ, Μέκτιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκουίντο, Ενρίκεζ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Σιμόνι.

@Photo credits: INTIME, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα