Ο Άρης «λατρεύει» τους Ισπανούς… εσείς ποιον Ισπανό λατρέψατε; (poll)

Ο Άρης «λατρεύει» τους Ισπανούς… εσείς ποιον Ισπανό λατρέψατε; (poll)

αρης

bet365

Πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας El Mundo Deportivo ανέφερε ότι ο Άρης έχει τους περισσότερους Ισπανούς ποδοσφαιριστές συγκριτικά με κάθε άλλη ομάδα εκτός Ισπανίας και το Gazzetta ξεχωρίζει οκτώ εξ’ αυτών δίνοντας τον λόγο στο κοινό και στην ανάδειξη του κορυφαίου.

Η αλήθεια είναι ότι από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου έχουν γραφτεί πολλά για το έντονο ισπανικό στοιχείο το οποίο ξεχωρίζει στον Άρη. Για παράδειγμα, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος οι «κίτρινοι» είχαν στην 11αδα τους – απέναντι στον Ατρόμητο – περισσότερους Ισπανούς ποδοσφαιριστές συγκριτικά με κάθε ομάδα της LaLiga. Στην πραγματικότητα αυτό συνέβη στην πλειοψηφία των αγωνιστικών ημερών.

Πρόσφατα η El Mundo Deportivo σημείωσε ότι το 35.9% του ρόστερ του Άρη αποτελεί από Ισπανούς ποδοσφαιριστές – αναφέροντας τη διπλή υπηκοότητα των Βαλεντίνο Φατότε, Κίκε Σαβέριο – τονίζοντας ότι καμία άλλη ομάδα (πλην των Ισπανικών) δεν έχει τόσους Ισπανούς στο δυναμικό της.

Συνολικά, 36 Ισπανοί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ή συνεχίζουν να φορούν τη φανέλα του Άρη και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αρκετοί εξ’ αυτών βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των ξένων παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές.

Ο Χουλιάν Κουέστα θα γίνει 200άρης στον αγώνα (20/10, 20:00) με την Καλλιθέα. Ο αρχηγός του Άρη ήδη έχει γράψει ιστορία έχοντας ξεπεράσει τον Σέρχιο Κόκε (176 αγώνες) αλλά και τον Φρανθίσκο Χαβίτο (168 αγώνες) οι οποίοι συνέδεσαν την παρουσία τους στον Άρη με το έπος της Μαδρίτης και τις σπουδαίες νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Τόνι Κάλβο ο οποίος ήταν μέλος εκείνης της ομάδας η οποία χαρακτηριζόταν από το υψηλό επίπεδο ποιότητάς της.

 

Οι υπόλοιποι ανήκουν στη… νεότερη συνομοταξία και ουσιαστικά αποτελούν μέλη του δεύτερου κύκλου των Ισπανών όπως οι Λορέν Μορόν, Μανού Γκαρθία, Φραν Βέλεθ, Χαβιέρ Ματίγια αλλά και ο Μόντσου. Η δεκάδα συμπληρώνεται με τον Νταβίντ Αγκάνθο ο οποίος μάλλον αποκτήθηκε σε λάθος εποχή υπό την έννοια ότι ήταν μέλος μιας ομάδας η οποία στερούταν ποιοτικών χαρακτηριστικών.

Loading...

@Photo credits: INTIME, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα