Athens Kallithea, Βαλμπουενά: Ευχαριστίες από τον ΠΑΣΠ Κύπρου για την φιλοξενία και την προσφορά στο Charity Idols

Newsroom
athens_kallithea_-_asteras_tripolis
Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΠ Κύπρου ευχαρίστησε την Athens Kallithea, καθώς και τους «παλιούς γνώριμους» Ματιέ Βαλμπουενά και Νίκο Καλτσά για την φιλανθρωπική προσφορά τους στο πρόγραμμα Charity Idols.

Το Charity Idols Κύπρου, διαδραματίζει καθημερινό φιλανθρωπικό έργο με σκοπό την αρωγή σε παιδιά και ενήλικες που βρίσκονται σε ανάγκη, το οποίο έργο ενισχύεται από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο παιχνίδι της Athens Kallithea, με τον Αστέρα Τρίπολης, ο απεσταλμένος του Παγκυπριακού Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Λοΐζος Χρυσοστόμου, φιλοξενήθηκε από την γηπεδούχο ομάδα και παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Για την ενίσχυση της προαναφερθείσας δράσης, τόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά της Καλλιθεάς, όσο και ο Νίκος Καλτσάς του Αστέρα, σκόρερ στον αγώνα, δώρισαν τις φανέλες τους στον λειτουργό του ΠΑΣΠ, με σκοπό να μπουν σε δημοπρασία προς ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης. Μεγαλείο ψυχής από τους δυο ποδοσφαιριστές, με τόσο τον Σύνδεσμο όσο και το Charity Idols να εκφράζουν μέσω μηνύματος την εκτίμηση και τις ευχαριστίες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ:

 

«Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Athens Kallithea FC και την υπεύθυνη τύπου της ομάδας, κ. Ελίνα Δημητριάδη, για τη φιλοξενία στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα της Super League και τη στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο του Charity Idols Κύπρου.

Συγκεκριμένα, στις 6 Οκτωβρίου 2024, ο λειτουργός του ΠΑ.Σ.Π., Λοΐζος Χρυσοστόμου, φιλοξενήθηκε από την Athens Kallithea, στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στον εντός έδρας αγώνα της με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο τέλος του αγώνα ο γνώριμος του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea, Mathieu Valbuena, παρέδωσε τη φορεμένη φανέλα του για να διατεθεί σε φιλανθρωπική διαδικτυακή δημοπρασία.

Παράλληλα, μαθαίνοντας για την παρουσία του Συνδέσμου στο γήπεδο, ακόμη ένα πρώην μέλος του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Καλτσάς, θέλοντας να στηρίξει το Charity Idols Κύπρου, πρόσφερε επίσης τη φορεμένη του φανέλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καλτσάς είχε σκοράρει στον αγώνα.

Ο ΠΑ.Σ.Π. και το Charity Idols Κύπρου ευχαριστούν από καρδιάς την Athens Kallithea FC όπως και τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι δύο φανέλες θα δημοπρατηθούν διαδικτυακά στο charityidols.com στις καθιερωμένες εβδομαδιαίες φιλανθρωπικές δημοπρασίες κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν».

@Photo credits: PASP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα