Ντόμινικ Κοτάρσκι: Πολύτιμος και συλλέκτης βραβείων του ΠΑΟΚ (vid)

Ντόμινικ Κοτάρσκι: Πολύτιμος και συλλέκτης βραβείων του ΠΑΟΚ (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι

bet365

O Κροάτης τερματοφύλακας αποδεικνύεται «φύλακας άγγελος» για την εστία του ΠΑΟΚ, καθώς πρωταγωνιστεί -και- τη φετινή σεζόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, κατεβάζοντας... ρολά στα περισσότερα ματς.

To πιο χαρμόσυνο νέο, που θα άκουσε μέσα στην εβδομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, είναι η συμμετοχή του Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος για πολλούς είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας της ελληνικής Super League.

Ο 24χρονος γκολκίπερ, που θα είναι κανονικά κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Νέα Φιλαδέλφεια, πρόσθεσε ακόμη μία διάκριση στο βιογραφικό του, μετά το βραβείο του MVP Σεπτεμβρίου, αυτή της κορυφαίας ενέργειας («play of the month») εξαιτίας της εντυπωσιακής επέμβασης στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

O Κροάτης τον Σεπτέμβριο έκανε μεγάλες επεμβάσεις, σε καθοριστικές στιγμές των αγώνων, προσέφερε σιγουριά στην υπόλοιπη ομάδα και μερικά highlights που θα βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα, όπως η επέμβαση στην κεφαλιά του Οσίμεν στο Αλί Σάμι Γεν.

Ο Κοτάρσκι γενικά δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην ωμοπλάτη και δηλώνει ετοιμοπόλεμος ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν για τους Πρωταθλητές Ελλάδας και στις τρεις διοργανώσεις.

 

Σχετικά με την ανάδειξη του ως ο πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Σεπτέμβριο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η επέμβαση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατάσαραϊ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr ως PAOK TV Play of the Month Σεπτεμβρίου.

Για να καταλάβουμε πόσο καλή ήταν η επέμβαση του Mr Fantastic αρκεί να δούμε την αντίδραση του Οσίμεν όταν τελείωσε η φάση. Ο επιθετικός της Γαλατασαράι δεν μπορούσε να καταλάβει πως αυτή η προσπάθεια δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με ένα εκπληκτικό στοπ στο 63ο λεπτό κράτησε το 1-0 για τον Δικέφαλο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τζέικομπς βρήκε τον Οσίμεν στο πρώτο δοκάρι, αυτός πλάσαρε εξ επαφής, αλλά ο Mr.Fantastic με καταπληκτικά αντανακλαστικά, έδρασε σωτήρια και κατέγραψε άλλη μία φανταστική επέμβαση.

Στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Απριλίου ο Κροάτης τερματοφύλακας συγκέντρωσε το 50% των ψήφων και πήρε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το βραβείο. Ισοβαθμία στη δεύτερη θέση του βάθρου, με την απόκρουση πέναλτι του Κοτάρσκι στο Πανθεσσαλικό και το εντυπωσιακό τάκλιν του Κεντζιόρα στο ματς κόντρα στον Άρη να συγκεντρώνουν το υπόλοιπο 50% των ψήφων».

@Photo credits: INTIME, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα