Παναθηναϊκός: Αποστολή με Βαγιαννίδη και... Μπάλντοκ

Παναθηναϊκός: Αποστολή με Βαγιαννίδη και... Μπάλντοκ

Newsroom
βαγια

bet365

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης όπως αναμενόταν. Το μήνυμα των «πράσινων» για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το πολύ σημαντικό παιχνίδι των «πράσινων» με τον ΟΦΗ (20/10, 18:00) στο Ηράκλειο. Ο Έλληνας δεξιός μπακ βγήκε από τον «πάγο» και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Κρήτης.

Στην ανάρτηση της αποστολής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι «πράσινοι» έκαναν και ειδική αναφορά στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, γράφοντας το εξής μήνυμα: «Για πάντα μαζί μας Τζορτζ Μπάλντοκ».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα της Stoiximan Super League κόντρα στον ΟΦΗ.

 

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Μαξ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι στην Κρήτη. Σε αυτή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο».

@Photo credits: INTIME, ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα