ΟΦΗ: Η πρώτη αποστολή του Ράσταβατς για το ματς με τον Παναθηναϊκό

ΟΦΗ: Η πρώτη αποστολή του Ράσταβατς για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
ρασταβατς

bet365

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΟΦΗ για το σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο των Κρητικών.

Την πρώτη αποστολή του Μίλαν Ράσταβατς ως προπονητής του ΟΦΗ γνωστοποίησε η κρητική ομάδα. Ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Κρητικών (20/10, 18:00) στο πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, εκτός έμεινε ο Ματέους Μπρεσάν ο οποίος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προπόνηση της Πέμπτης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από το πρόγραμμα. Εκτός έμεινε επίσης και ο Χουάν Νέιρα με απόφαση του Σέρβου τεχνικού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (19/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (20/10, 18:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

 

Ο Milan Rastavac επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεωργο, Naumov, Μαρινάκη, Gonzalez, Abanda, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Silva, Bainovic, Καραχάλιο, Bakic, Κουτεντάκη, Αποστολάκη, Shengelia, Riera, Nuss, Salcedo, Φούντα, Jung. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας, Matheus Bressan και οι Σωτηρίου, Baumann, Neira, Θεοδοσουλάκης, Καλαφάτης, Φαϊτάκης, Φανουράκης, Κ. Χνάρης».

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα