Παναθηναϊκός: Η αφιέρωση της Κ19 στη μνήμη του Μπάλντοκ

Παναθηναϊκός: Η αφιέρωση της Κ19 στη μνήμη του Μπάλντοκ

Βασίλης Μπαλατσός
Παο 19

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της Κ19 του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με μαύρα περιβραχιόνια και τίμησαν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού, όπως άλλωστε και ευρύτερα ο ελληνικός αθλητισμός, πενθεί για τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Από την πλευρά της η Κ19 του Τριφυλλιού στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ στο Ηράκλειο τίμησε τη μνήμη του 31χρονου διεθνή ακραίου μπακ.

Οι Πράσινοι αγωνίστηκαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια και ο Οδυσσέας Λάζαρης έχοντας στο περιβραχιόνιο του αρχηγού τα αρχικά GB και τον αριθμό «32». Η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1, με ανατροπή και οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη αφιέρωσαν τη νίκη τους στο Μπάλντοκ. Οι σκόρερ του Τριφυλλιού Μπρέγκου και Λάζαρης σήκωσαν ψηλά ως φόρο τιμής στον αδικοχαμένο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα