Φαμπιάνο: «Η ποιότητα της ομάδας με κράτησε στον Άρη, μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Φαμπιάνο: «Η ποιότητα της ομάδας με κράτησε στον Άρη, μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Newsroom
Πρόβλημα με Φαμπιάνο, χάνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Φαμπιάνο Λέισμαν, μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα με την Athens Kallithea και αναφέρθηκε τόσο στo ερχόμενο ματς, όσο και στην παραμονή του στην ομάδα.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Άρη τα τελευταία χρόνια και το καλοκαίρι ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρωνόταν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς. Ο Βραζιλιάνος στόπερ μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα με την Athens Kallithea και μίλησε τόσο για το επερχόμενο παιχνίδι, όσο και για την επιλογή του να παραμείνει στους Κίτρινους.

Οι δηλώσεις του Φαμπιάνο:

«Κάναμε μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα! Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Την ίδια στιγμή, όμως, κατανοούμε ότι είναι μόνο η αρχή. Η συνέχεια της σεζόν θα είναι δύσκολη, γιατί όλες οι ομάδες επίσης είναι ποιοτικές. Πάντως, είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι κάναμε ένα τόσο καλό ξεκίνημα».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ότι η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή: «Είναι πολύ σημαντικό, όταν είσαι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτό φέρνει στην ομάδα αυτοπεποίθηση στους παίκτες και δείχνει ότι κάνουμε καλή δουλειά. Όπως είπα, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μόλις στην αρχή της σεζόν. Κάθε μέρα, κάθε προπόνηση, κάθε αγώνα είναι σημαντικά και πρέπει να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος, για να προχωρήσουμε σωστά, συνεχίζοντας τη δουλειά. Αν πραγματικά θέλουμε να πετύχουμε κάποιους στόχους, πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να αποδεικνύουμε σε όλους, και στους εαυτούς μας, ότι έχουμε τις προϋποθέσεις να τα καταφέρουμε».

Για το αν η διακοπή βοήθησε την ομάδα, ενώ πριν είχε πιάσει πολύ καλό ρυθμό και πήγαινε από νίκη σε νίκη: «Όταν βρίσκεται η ομάδα σε μια καλή πορεία, η διακοπή δεν ξέρεις πώς θα λειτουργήσει. Πάντως, γνωρίζαμε από πριν ότι υπάρχει αυτή η διακοπή και τη χρησιμοποιήσαμε για να προοδεύσουμε ως ομάδα. Επίσης, υπήρχαν στην ομάδα παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών ή ήθελαν να βρούνε ρυθμό, οπότε αυτή την περίοδο επέστρεψαν και βρεθήκαμε όλοι μαζί στις προπονήσεις. Δουλέψαμε στους τομείς που χρειάζονταν, ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

 

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με την Athens Kallithea: «Όλες οι ομάδες είναι καλές και το ίδιο ισχύει και για τον ερχόμενο αντίπαλό μας. Όπως έχουμε δει, πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις ως τώρα και διαθέτει καλούς παίκτες, με ποιότητα. Περιμένω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, οπότε εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να την πάρουμε».

Για το αν, με βάση την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα, νιώθει τελικώς δικαιωμένος που έμεινε στον Άρη: «Ήταν ένα από τα κύρια ζητήματα για εμένα, η ποιότητα που θα είχε η ομάδα. Είδα ότι έγιναν καλές κινήσεις, αποκτήθηκαν παίκτες με ποιότητα, οπότε έκρινα ότι ήταν καλό για εμένα να παραμείνω. Επίσης, νιώθω πολύ καλά εδώ, χαρούμενος, ενώ η περασμένη σεζόν ήταν πολύ καλή για εμένα. Όλα αυτά βοήθησαν να πάρω την απόφασή μου. Από εδώ και πέρα, όμως, πρέπει να αποδεικνύω κι εγώ μέσα στο γήπεδο ότι αξίζω για την ομάδα. Δεν έχει σημασία αν παίζω εγώ ή κάποιος άλλος, όλοι πρέπει να δείχνουμε την ποιότητά μας. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν, κάνοντας τα σωστά πράγματα στη διάρκεια κάθε εβδομάδας. Μόνο έτσι θα γινόμαστε συνεχώς μια καλύτερη ομάδα, γιατί κατά τα άλλα έχουμε μεγάλη ποιότητα σε κάθε θέση».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα