ΠΑΟΚ: Με Μπράντον αλλά χωρίς Τισουντάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βασίλης Μπαλατσός
ΠΑΟΚ

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μέσα ο Τόμας, εκτός Τισουντάλι και Μιχαηλίδης.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μετά την τελευταία προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας, στην οποία βρίσκεται ο Μπράντον Τόμας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ εκτός έμειναν για λόγους τακτικής τόσο ο Τισουντάλι, όσο και ο Μιχαηλίδης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντώνη Τσιφτσή, ο οποίος συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Παβλένκα , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοβ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα