Βόλος - Πανσερραϊκός 0-1: «Λιοντάρι» ο Μπετανκόρ! (vids)

bet365

Με το σπουδαίο διπλό που τον... ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, έφυγε ο Πανσερραϊκός από το Πανθεσσαλικό καθώς με το γκολ του Μπετανκόρ επικράτησε με 1-0 του Βόλου, που είχε δοκάρι στο 93' με τον Ασεχνούν! Δοκάρι και ο Σαλαζάρ για τα «λιοντάρια».

Ο Πανσερραϊκός σε ένα παιχνίδι ο ορισμός του γκραν γκινιόλ με πολλές φάσεις και απίστευτο τέλος, επικράτησε μέσα στο Πανθεσσαλικό του Βόλου με 1-0 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Βολιώτς από την πλευρά τους έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν τουλάχιστον τον έναν βαθμό, πέτυχαν γκολ χωρίς να μετρήσει καθώς ο Κόντε ήταν οφσάιντ με το 0-1 να μένει ως το τέλος και τους Σερραίους να φτάνουν τους 7 βαθμούς, όσους έχουν και οι γηπεδούχοι σε μια αναμέτρηση που είχε συνολικά 40 τελικές, αριθμός που μιλάει από μόνος του.

Πως κατέβηκαν οι δύο ομάδες

O Σάββας Πουρσαϊτίδης παρέταξε τον γηπεδούχο Βόλο σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Κόβατς ήταν στην εστία, με τους Σούντγκρεν, Κορρέα, Καλογερόπουλο και Φεράρι στην άμυνα. Τσοκάνης - Μπερναντού δίδυμο στα χαφ και οι Μεντιέτα, Κόμπα, Άλτμαν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κόσζτα.

Από την πλευρά του ο Χουάν Φεράντο κατέβασε τον φιλοξενούμενο Πανσερραϊκό σε σχηματισμό 3-5-2. O Γκουγκεσασβίλι ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπέργκστρομ, Nτάβιντσον και Χαντάκια στα στόπερ. Δεληγιαννίδης - Περούτσι στα άκρα, Λιάσος - Περούτσι στα χαφ και Τομάς πίσω από τους, Ντέλετιτς - Μπετανκόρ.

Καλός ρυθμός, φάσεις αλλά χωρίς γκολ στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που είχε σχετικά γρήγορο ρυθμό και φάσεις, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι και είχαν την μπάλα στα πόδια τους, με τους φιλοξενούμενους όμως να χάνουν την πρώτη ευκαιρία με τον Φαρές να κάνει στο 10' τ μακρινό σουτ και τον Κόβατς να διώχνει εξαιρετικά σε κόρνερ.

 

Εννιά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μπήκαν στην περιοχή με τον Κόμπα που έκανε το διαγώνιο σουτ και τον Γκουγκεσασβίλι να διώχνει κρατώντας το μηδέν. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου την μεγαλύτερη ευκαιρία έχασαν οι παίκτες του Πανσερραϊκού με τον Ντέλετιτς να περνάει την μπάλα κάτω από το σώμα του Κόβατς, αλλά τους γηπεδούχους να διώχνουν την τελευταία στιγμή με το 0-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Φοβερό δεύτερο ημίχρονο με γκολ δοκάρια και μεγάλες φάσεις

Αν λέγαμε πως στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε γρήγορος ρυθμός αλλά δεν μπήκαν γκολ, στο δεύτερο είδαμε πραγματικά μεγάλη μπάλα και από τις δύο ομάδες. Βόλος και Πανσερραϊκός προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να σκοράρουν προσφέροντας υψηλό θέαμα.

Κόντρα για σεμινάριο και 0-1

Μετά τις πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, φτάσαμε στο 63' για να δούμε το πρώτο γκολ. Συγκεκριμένα στο 63' οι φιλοξενούμενοι έφυγαν εξαιρετικά στην κόντρα, ο Τομάς με κεφαλιά βρήκε τον Ντέλετιτς, αυτός με κάθετη τον Μπετανκόρ και ο τελευταίος έκανε αυτό ξέρει να κάνει καλύτερο από κάθε άλλον συμπαίκτη του, να σκοράρει δηλαδή κάνοντας το 0-1 για τα «λιοντάρια».

Απίστευτο τελευταίο δεκάλεπτο

Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν και φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου πραγματικά τα είδαμε όλα. Αρχικά στο 86' ο Σαλαζάρ μετά από σίστ του Μπετανκόρ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κόβατς.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κόντε σκοράρει μετά το διώξιμο του Γκουγκεσασβίλι σε σουτ του Βιγιαφάνιες αλλά ήταν τελικά σε θέση οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι ήταν όλοι μπροστά και στο 90+3' έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Ασεχνούν να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Γκουγκεσασβίλι που πριν είχε διώξει την μπάλα στο σουτ του Μεντιέτα. Έτσι το 0-1 έμεινε ως το τέλος με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεγάλη νίκη.

MVP: Ο άνθρωπος γκολ για τους Σερραίους ξαναχτύπησε, Ο Μπετανκόρ βρήκε και πάλι δίχτυα και έδωσε μεγάλη νίκη στην ομάδα του οπότε δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο MVP. Αν μάλιστα ο Σαλαζάρ είχε ευστοχήσει και στο σουτ του οποίου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι θα είχε και μία ασίστ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Από πλευράς νικητών ήταν ο Γκουγκεσασβίλι που όταν χρειάστηκε ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν. Για τους ηττημένους ο Βιγιαφάνιες όταν μπήκε έκανε την διαφορά ανεβάζοντας τον Βόλο.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Θα ήταν άδικο σε ένα παιχνίδι που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μας προσέφερε πλούσιο θέαμα να μιλάμε για αδύναμο κρίκο. Οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού.

Η ΓΚΑΦΑ: Ούτε η μεγάλη γκάφα έγινε στο ματς.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τον Κατσικογιάννη, ζήτησαν πέναλτι και συνολικά διαμαρτυρήθηκαν και μετά το τέλος του ματς.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Σε ένα παιχνίδι που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω αυτός που νίκησε ήταν ο πιο εύστοχος. Ο Πανσερραϊκός με τον Μπετανκόρ σκόραρε, ο Βόλος έχασε μεγάλες ευκαιρίες αλλά γκολ δεν πέτυχε με το 0-1 να μένει ως το τέλος και τα «λιοντάρια» να παίρνουν μεγάλη νίκη.

ΒΟΛΟΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Σούντγκρεν, Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (73΄Τσοκάνης) Μπερναντού, Μεντιέτα, Κομπά, Άλτμαν (56΄Βιγιαφάνιες), Κόσζτα (87΄Ασενχούν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Περούτσι, Λιάσος (59΄Ζελέν), Χαντάκιας (82΄Καρασαλίδης), Ντέλετιτς (74΄Σαλαζάρ), Τομάς (82΄Χατζηστραβός), Μπετανκόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα