ΓεροΓιοβάισα: Ντέρμπι Δικεφάλων με... νικητή στην «OPAP Arena»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Οι Πινέδα και Ντεσπόντοφ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

bet365

Η Superleague επιστρέφει με το ντέρμπι Δικεφάλων ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει και ο ΓεροΓιοβάισα βλέπει... θριαμβευτή στην «OPAP Arena».

Καλό το παράθυρο των Εθνικών, ακόμα καλύτερα τα αποτελέσματα της Ελλάδας, αλλά τώρα τα... κεφάλια μέσα με την επιστροφή της Superleague. Το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει με δυνατές αναμετρήσεις, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε: Από το μενού ξεχωρίζει το ντέρμπι Δικεφάλων στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Θα περιμένετε ωστόσο λίγο να μιλήσουμε το για το... κυρίως πιάτο, γιατί λέω να πιάσουμε τα ματς χρονικά. Στις 16:00 το απόγευμα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό και δεν θέλει να πάθει ξανά το... μάθημα του Παναιτωλικού. Θαρρώ πως ο Αγιούμπ Ελ Καμπί θα καθαρίσει για τους ερυθρόλευκους και τον βλέπω anytime σκόρερ σε απόδοση 1.85.

Δυο ώρες αργότερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός κοντράρονται σε ένα ματς που μυρίζει... γκολ. Το τριφύλλι μπορεί να βρει δίχτυα στην Κρήτη, αλλά το ίδιο μπορούν να πετύχουν και οι γηπεδούχοι. Τα ματς τους άλλωστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχουν αποδείξει και με το παραπάνω πως είναι χαρά του γκολ και η επιλογή του να σκοράρουν και οι δυο ομάδες πληρώνει στο 1.77.

Ώρα να περάσουμε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής... Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, με δυο βαθμούς να τον χωρίζουν από τις υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που έχουν φτιάξει ένα... σιδηρόδρομο στη δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά, δεν βλέπω καλά τα πράγματα για τους Θεσσαλονικείς.

 

Η παράδοση δεν είναι με το μέρος τους στην «OPAP Arena» και βλέπω την ΑΕΚ να βγαίνει νικήτρια από τη μεγάλη μάχη σε απόδοση 2.00. Για γκολ... ούτε λόγος, καθώς και οι δυο μεν είναι ομάδες που δημιουργούν, αλλά αν δεν είναι στη μέρα τους χρειάζονται ένα κάρο τελικές για να βρουν δίχτυα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα