Ολυμπιακός: Αποστολή χωρίς Ζέλσον, Γουίλιαν και Γιαζίτζι αλλά με Τσικίνιο, Μασούρα και Ανδρούτσο

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε τις αποφάσεις του για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός αφήνοντας έξω παίκτες όπως οι Ζέλσον - Γουίλιαν αλλά και ο Γιαζίτζι.

Ήταν επόμενο πώς ο Μεντιλίμπαρ θα άφηνε εκτός ορισμένους παίκτες του για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός και πριν τον αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία. Στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τους Βοιωτούς δεν είναι μέσα οι Ζέλσον και Γουίλιαν, όπως και ο Γιαζίτζι. Αντιθέτως μπήκε ο Ανδρούτσος για πρώτη φορά, όπως είναι στους εκλεκτούς και οι Τσικίνιο και Γιάρεμτσουκ - Μασούρας.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Οι επιλογές του κ. Μεντιλίμπαρ για τον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (20/10, 16:00) τον Λεβαδειακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (19/10), η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Μπότης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας, Τσικίνιο, Μπιανκόν και Ανδρούτσος.

Olympiacos.org

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα