Επιστροφή του Σιόβα στην Super League από τις 17 Απριλίου του 2016

Newsroom
Ο Σιόβας

bet365

Μετά από 8 χρόνια ο Δημήτρης Σιόβας επέστρεψε στην Super League αγωνιζόμενος με την Λαμία και μάλιστα ως αρχηγός στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το ημερολόγιο έγραφε 17/4/2016 όταν ο Δημήτρης Σιόβας παίζοντας στο ματς του Ολυμπιακού με την Καλλονή (επικράτησαν με 5-0 οι Πειραιώτες), πραγματοποίησε την τελευταία του συμμετοχή στην Super League. Μετά από 8 χρόνια στα οποία έπαιξε σε la Liga 1 και 2 και πρωτάθλημα Ολλανδίας, ο έμπειρος κεντρικός επέστρεψε στην χώρα μας και την 1η κατηγορία παίζοντας με τη φανέλα της Λαμίας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν ο αρχηγός της ομάδας της Φθιώτιδας και όπως ήταν λογικό όλα τα βλέμματα έπεσαν επάνω του, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που έχει κάνει σημαντική καριέρα στο εξωτερικό και την Εθνική μας ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα