Λαμία: Στο νοσοκομείο ο Αντράντε με βαρύ διάστρεμμα

Newsroom
Adrade

bet365

Ο Λέο Αντράντε έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπέστη διάστρεμμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,

Ανησυχία στις τάξεις της Λαμίας για την κατάσταση του Λέο Αντράντε. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τον Αστέρα AKTOR στο «Αθανάσιος Διάκος» και στο 22ο λεπτό τραυματίστηκε στον αστράγαλο μετά από μονομαχία με τον Χουλιάν Μπαρτόλο.

Ο 26χρονος στόπερ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και άφησε τη θέση του στα στόπερ στον Γιώργο Γιαννούτσο. Μάλιστα ο Αντράντε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για διάστρεμμα δεύτερου βαθμού, ενώ υπάρχει φόβος στους ανθρώπους της ομάδας της Φθιώτιδας για ενδεχόμενο διάστρεμμα τρίτου βαθμού. Στο δεύτερο σενάριο ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός δράσης για πάνω από ένα μήνα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα