Στρακόσα: «Μόνο η νίκη στο μυαλό μας κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύντομα να είμαι ο πραγματικός Θωμάς»

Στρακόσα: «Μόνο η νίκη στο μυαλό μας κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύντομα να είμαι ο πραγματικός Θωμάς»

Newsroom
Ο Θωμάς Στρακόσα της ΑΕΚ

bet365

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Θωμάς Στρακόσα χαρακτήρισε κομβικό το χρονικό σημείο του αυριανού ματς με τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως ελπίζει σύντομα να φτάσει στην απόδοση που ο ίδιος επιθυμεί για τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θωμάς Στρακόσα στη NOVA:

Για την προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά παρότι κάποιοι από εμάς είχαν μόλις τρεις μέρες λόγω Εθνικών. Ξέρουμε ότι είναι ένα κομβικό σημείο για μας για το πρωτάθλημα. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη και πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Για τις εμφανίσεις του και την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Χάρη στην εμπιστοσύνη του προπονητή, του συλλόγου και τον συμπαικτών μου πηγαίνω όλο και καλύτερα και σιγά σιγά βρίσκω τον εαυτό μου. Το είχα πει ότι ήμουν μακριά από τον εαυτό μου. Τώρα όσο περνάει ο καιρός έρχομαι πιο κοντά. Ελπίζω πολύ σύντομα να είμαι ο πραγματικός Θωμάς».

Για τον θάνατο του Μπάλντοκ και αν συζητήθηκε μέσα στην ομάδα: «Εκείνη την περίοδο ήμουν στην Εθνική και ήμασταν αρκετοί παίκτες που έχουμε παίξει στην Ελλάδα και ήταν μια κατάσταση τραγική για όλους μας. Είμαστε συντετριμμένοι. Χάνεται μια ζωή, μια οικογένεια μένει χωρίς πατέρα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ελπίζω πως ο Παναθηναϊκός θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά του που από ό,τι έχω καταλάβει αυτό θα κάνει».

 

Για το τι περιμένει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένω ένα δύσκολο ματς, αλλά και γι' αυτούς ελπίζω. Στην έδρα μας οι οπαδοί μας, μας βοηθάνε πάρα πολύ. Υπάρχει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να τους δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είναι οργανωμένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε δευτερόλεπτο γιατί μπορεί να μας χτυπήσουν οποιαδήποτε στιγμή σε κάποια αντεπίθεση».

Για τη δύναμη της ΑΕΚ στην OPAP Arena: «Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί και η ομάδα με το επιθετικό ποδόσφαιρο και το πρέσινγκ τραβάει και τους οπαδούς για να μας βοηθούν και να μην κουραζόμαστε. Για κάθε ομάδα που έρχεται στην OPAP Arena αυτό τους δυσκολεύει».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα