Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Όλα στο... zero (vids)

bet365

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης... κόλλησαν στο 0-0, με το δοκάρι του Μακέντα να είναι η σημαντικότερη στιγμή της αναμέτρησης.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Αστέρα AKTOR στο «Αθανάσιος Διάκος», καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία δίχως σκορ (0-0). Αμφότεροι οι «μονομάχοι» δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί και πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους από έναν βαθμό. Στους 10 πόντους οι Αρκάδες που συνεχίζουν αήττητοι μακριά από την Τρίπολη (δυο νίκες - τρεις ισοπαλίες) και βρίσκονται στην 7η θέση, στους 6 η ομάδα της Φθιώτιδας που είναι στη 12η θέση και πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά την επιστροφή Βόκολου. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έφτασε πιο κοντά στο γκολ αλλά ο Φεντερίκο Μακέντα σημάδεψε το δοκάρι του Kόστιτς.

Έτσι ξεκίνησαν

O Λεωνίδας Βόκολος παρέταξε τη γηπεδούχο Λαμία σε διάταξη 3-4-3. O Kόστιτς ήταν στην εστία, με τους Κορνέζο, Αντράντε και Σιόβα στα στόπερ. Ραντόνια - Ρινγκ στα δυο άκρα, Μπίκοβ - Νούνιες στη μεσαία γραμμή και οι Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Γκουίντο στη γραμμή κρούσης.

Από την πλευρά του ο Σάββας Παντελίδης στο πρώτο ματς της δεύτερης θητείας του κατέβασε τον φιλοξενούμενο Αστέρα AKTOR σε διάταξη 4-2-3-1. O Tσιντώτας ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Άλχο, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλο και Άλβαρες στην τετράδα της άμυνας. Παρτενέρ του Γιαμπλόνσκι στα χαφ ο Αλάγκμπε και οι Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μακέντα.

Ισορροπημένο πρώτο μέρος, πιο κοντά στο γκολ ο Αστέρας με Μακέντα

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να έχουν λίγες καλές στιγμές. Πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν στο 9', όταν ο Φουρτάδο έβγαλε καλή σέντρα, ο Γκουίντο σηκώθηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή και αστόχησε με κεφαλιά.

 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μισού αλλά και του ματς γενικότερα έγινε στο 14' και ήταν για τον Αστέρα AKTOR. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι και η μπάλα στο κάθετο της εστίας του Kόστιτς.

Στο 22' ο Αντράντε τραυματίστηκε στον αστράγαλο και λίγο αργότερα άφησε τη θέση του στα στόπερ στον Γιαννούτσο. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο 34' ο Φουρτάδο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βλαχομήτρος έκανε την καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα βγήκε κόρνερ. Τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 38', όταν ο Χουχούμης σούταρε μέσα από την περιοχή με το αριστερό αλλά ο Κόστιτς έβγαλε με δυσκολία σε κόρνερ.

«Κόλλησαν» στο μηδέν

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν ακόμα πιο αργός με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη είχαν την μπάλα στα πόδια τους αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Κόστιτς.

Χαρακτηριστικό πως η πρώτη φάση στο δεύτερο μισό ήρθε στο 73', όταν έπειτα από εκτέλεση στατικής φάσης ο Ντελί πήρε την κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Tριανταφυλλόπουλος σούταρε από τη μικρή περιοχή αλλά ο Κόστιτς του είπε «όχι». Από την πλευρά της ομάδας της Φθιώτιδας η μοναδική υποψία φάσης ήταν στο 82', όταν ο Ενρίκεζ αστόχησε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μέκιτς.

MVP: Αθόρυβη αλλά πολύ ουσιαστική η δουλειά του Νούνιες στη μεσαία γραμμή. Έτρεξε πολύ και έβγαλε πολλή δουλειά στο χορτάρι του «Αθανάσιος Διάκος». Χαρακτηριστικό πως μπήκε σε 12 μονομαχίες κερδίζοντας τις 10, ενώ είχε 4/5 μακρινές μπαλιές.

Στο ύψος τους: Αρκετά καλό παιχνίδι από τον Κορνέζο που ανέλαβε το μαρκάρισμα του Μακέντα και πήρε καλό βαθμό. Από πλευράς Αρκάδων ο Χουχούμης έκανε μεστό παιχνίδι, όντας σταθερός αμυντικά, ενώ συνάμα βοήθησε και επιθετικά με τα ανεβάσματα του.

Αδύναμος κρίκος: Ο Γιαμπλόνσκι δεν έκανε καλό παιχνίδι. Δεν βοήθησε στη δημιουργία, καθώς του έλειπαν οι εμπνεύσεις, ενώ έχασε και αρκετές μονομαχίες, τελειώνοντας το ματς με 3/9.

Στραγάλι: Ο διαιτητής Κατοίκος δεν κλήθηκε να πάρει απόφαση σε κάποια δύσκολη φάση και έκανε μια διαιτησία χωρίς πολλά λάθη.

Το ταμείο του Gazzetta: Ένα ματς που είναι σαν να μην... έγινε. Ελάχιστες καλές φάσεις και ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν καν να δημιουργήσουν ευκαιρία σε κανονική ροή παιχνιδιού. Δίκαιο αποτέλεσμα.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24' Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (73' Σαραμαντάς), Νούνιες, Μπίκοβ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (72' Μέκιτς), Γκουίντο (59' Ενρίκεζ)

Αστέρας AKTOR (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Άλχο, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλος, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι (67' Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86΄Τζίμας), Μπαρτόλο (90+3' Μπιλέ), Ρεγκίς (68' Παλάσιος), Μακέντα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα