Γκαρσία: «Μας λείπει η τελευταία φάση στο παιχνίδι, θα πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι»

Newsroom
Ο Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του στην τελευταία φάση για να απειλήσει, ενώ επισήμανε πως θα πρέπει όλοι να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι.

Ο Ατρόμητος δεν τα κατάφερε στο ματς με τον Παναιτωλικό γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Εκείνο που μας λείπει είναι η τελευταία φάση μέσα στο παιχνίδι μας γιατί έχουμε τη μπάλα, έχουμε την κατοχή, ελέγχουμε το παιχνίδι αλλά εκείνο που μας λείπει είναι η τελευταία μπάλα για να βάλουμε το γκολ. Ο αντίπαλος είχε και την ψυχολογία και όταν έβαλε ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να βελτιώσουμε, πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό συνέβη και με το προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. εντός έδρας ήττα από τον Βόλο με 1-2) που για διάφορους λόγους το χάσαμε, και τώρα, θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα