Σιόβας: «Πλέον παίζω για τους δύο μου γιους, ας είμαστε όλοι δίπλα στην οικογένεια του Μπάλντοκ»

Newsroom
Ο Δημήτρης Σιόβας

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας μιλώντας για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα ανέφερε πως πως πλέον παίζει για τους δύο γιους του, ενώ μιλώντας και για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντο ανέφερε πως όλοι θα πρέπει να σταθούν δίπλα στην οικογένεια.

Μετά από 8 χρόνια ο Δημήτρης Σιόβας επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Λαμίας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μετά το 0-0μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV αναφέροντας τα εξής:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Ήθελα να γυρίσω να παίξω στην Ελλάδα. Η Λαμία μου έκανε την τιμή να έρθω να αγωνιστώ ξανά στα ελληνικά γήπεδα. Το απόλαυσα, είχα τους δύο γιους μου να με παρακολουθούν. Για αυτούς παίζω πλέον. Αυτό ήθελα, οπότε όλα μια χαρά. Για αυτούς ξεκίνησα να παίζω πάλι, γιατί το καλοκαίρι ήμουν 50-50 αν θα συνεχίσω ή όχι. Ηθελα ο μεγάλος μου γιος να παίξω πάλι ποδόσφαιρο, οπότε είπα θα παίξω».

Για το ματς: «Μας έλειψε το γκολ, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν. Αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, με νέο προπονητή και νέα τακτική. Πιστεύω ότι η ομάδα θα στρώσει. Δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο, χρειάζεται υπομονή, θα έρθει το γκολ κάποια στιγμή και θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Για τον Μπάλντοκ: «Λυπηθήκαμε πάρα πολύ, ένα γεγονός που όλη η Ελλάδα λυπήθηκε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχει κι ένα παιδί πίσω. Ας είμαστε όσο μπορούμε δίπλα σε αυτή την οικογένεια, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα