Ξέσπασμα πρώην προπονητή του ΟΦΗ κατά των παικτών του: «Θα τους βάλω το δάχτυλο στον κ@@ο για να ξυπνήσουν» (vid)

Ξέσπασμα πρώην προπονητή του ΟΦΗ κατά των παικτών του: «Θα τους βάλω το δάχτυλο στον κ@@ο για να ξυπνήσουν» (vid)

Newsroom
πεπε μελ οφη

bet365

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο άλλοτε προπονητής του ΟΦΗ, Πέπε Μελ, ο οποίος ξέσπασε κατά των παικτών του σε συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τη Γρανάδα.

Ο Πέπε Μελ, που πριν από μερικούς μήνες είχε βρεθεί στον πάγκο του ΟΦΗ, είχε ένα έντονο ξέσπασμα σε συνέντευξη Τύπου, που τον έκανε viral για τους λάθος λόγους.

Ο προπονητής της Τενερίφης, εμφανώς απογοητευμένος από την κακή εμφάνιση των παικτών του απέναντι στη Γρανάδα, έριξε σε εκείνους την ευθύνη για την ήττα (4-0), λέγοντας:

«Ήμασταν σαφώς κατώτεροι. Είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος. Δεν ξέρω τι επίθετα να χρησιμοποιήσω, αλλά αυτή δεν είναι η ομάδα που θέλουμε εγώ ή ο κόσμος. Η εικόνα που έχουμε δώσει είναι πολύ κακή και φρικτή.

Ελπίζω οι παίκτες να είναι θυμωμένοι και να πληγωθεί η περηφάνια τους. Ζητώ συγγνώμη από τις κυρίες και τις δεσποινίδες, αλλά θα φροντίσω να βάλω το δάχτυλό μου στον κ@@ο τους για να τους κάνω να ξυπνήσουν. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Αλλά αν οι παίκτες δεν επαναστατήσουν στο επόμενο ματς, μπορεί να συμβεί το ίδιο».

 

Τα λόγια του έχουν ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στα ισπανικά μέσα και ο ίδιος ήδη τρεντάρει στο «Χ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα