Μεντιλίμπαρ: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά... κοιμηθήκαμε, φταίξιμο δικό μου και των παικτών»

Newsroom
μεντιλιμπαρ λεβαδειακος

bet365

Δείτε τις δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό (2-2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην 8η αγωνιστική της Superleague (20/10).

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και μετά το 0-0 με τον ΠΑΟ, συνέχισε τις ισοπαλίες στη Superleague. Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αν και βρέθηκαν μπροστά με δύο γκολ διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν το τρίποντο καθώς ισοφαρίστηκαν από τον Λεβαδειακό (2-2), στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος (20/10).

Ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρολεύκων μίλησε στον απόηχο του ματς για το τελικό αποτέλεσμα, αναφέροντας:

«Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά... κοιμηθήκαμε. Μπρούσαμε να δεχθούμε γκολ νωρίτερα. Επαναπαυθήκαμε. Πιέζαμε αλλά σταματήσαμε, νομίζαμε πως έχει τελειώσει το ματς. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, αλλά είναι δύσκολο να ξαναξεκινήσεις από το μηδέν.

Δεν έχει να κάνει με την ενέργεια. Από το 20ο λεπτό να αμυνόμαστε είναι κάτι που δεν εξηγείται. Δικό μου φταίξιμο και των παικτών. Δεν τούς εξήγησα καλα πως πρέπει να παίξουν και λάθος των παικτών που νόμιζαν πως έχει τελειώσει το ματς».

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα