Παπαδόπουλος: «Όταν χάνεις με 2-0 είναι δύσκολο, αλλά οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής»

Newsroom
oly leva papadopoulos

bet365

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, μετά την ισοπαλία του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό (2-2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην 8η αγωνιστική της Superleague (20/10).

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να φέρει το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στα ίσα (2-2), παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά στο α' ημίχρονο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το τελικό αποτέλεσμα και την εικόνα των παικτών του στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Superleague (20/10).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων:

«Η αλήθεια ειναι πως η δουλειά μας από την αρχη ήταν καλή. Χάναμε ματς στο τέλος, χάναμε πέναλτι. Ήταν δύσκολο, πόσο μάλλον όταν χάνεις με 2-0. Έκαναν κατάθεση ψυχής οι παίκτες, είχαμε άριστη τακτική.

 

Θέλω να περάσω την πίστη, μπορούμε με το πάθος μας να πάρουμε αποτελέσματα. Σήμερα το κάναμε. Αυτο που μετρά ειναι να χαρούμε αυτή τη μέρα. Από αυριο πρέπει να δούμε το επόμενο ματς, χωρίς να θέλω να βάλω άγχος στην ομάδα, θα είναι το πιο σημαντικό ματς για την ομάδα μας.»

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα