Μεντιλίμπαρ: «Είναι δικό μου το λάθος ότι οι παίκτες νόμιζαν ότι τελείωσε το ματς, ο Ρέτσος είχε ένα μικρό πρόβλημα»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλαβε τις ευθύνες για το 2-2 κόντρα στον Λεβαδειακό και στη συνέντευξη Τύπου. Τι είπε για τον Παναγιώτη Ρέτσο και για ότι ήταν εκτός.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε όπως ήταν λογικό δηλώσεις και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε για:

Το τι δεν πήγε καλά και το 2-2 από το 2-0: Λοιπόν όπως είπατε έχουμε χάσει και άλλα αποτελέσματα αλλά όχι έτσι. Συνέβη ότι μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα και μετά υπήρξε στο μυαλό των παικτών ότι τελείωσε ο αγώνας. Είναι λάθος του προπονητή, λάθος δικό μου δηλαδή, ότι δεν τους μίλησα νωρίτερα για αυτό μέσα στο παιχνίδι.

Τον ευρωπαϊκό αγώνα που ακολουθεί και τον ρόλο που παίζει: Όχι δεν μας επηρεάζει σε τίποτα. Είναι 2 διαφορετικές διοργανώσεις. Η αντιμετώπιση θα είναι διαφορετική και είμαστε σίγουροι για αυτό. Δεν μας ικανοποιεί όμως αυτό. Θα έπρεπε σήμερα το μυαλό μας να είναι εδώ και να νικήσουμε.

Τη χρησιμοποίηση του Ανδρούτσου: Είναι παίκτης της ομάδας και έχει συμβόλαιο. Ήταν τέτοιες οι περιστάσεις. Σήμερα χρειαζόμασταν παίκτη για εκεί και τον βάλαμε καθώς οι Ζέλσον και Γουίλιαν ήταν τραυματίες.

 

Το εάν εντόπισε και κάτι άλλο στον αγώνα σε σχέση με τους παίκτες του και τον Ρέτσο: Οι παίκτες νόμιζαν πώς το παιχνίδι τελείωσε. Το λάθος είναι δικό μου. Εάν έχετε δει κάτι άλλο να μου το πείτε. Ο Ρέτσος αποχώρησε με ένα μικρό πρόβλημα στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο ίδιος λέει πώς είναι καλά, όμως την ευθύνη την έχει ο προπονητής. Ως προπονητής πήρα την απόφαση να τον κρατήσω έξω γιατί υπάρχουν αγώνες μπροστά.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα