Παπαδόπουλος: «Δεν μπορούμε να δούμε το 2-2 ως νίκη, είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα»

Ο Παπαδόπουλος

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε ξανά για κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Λεβαδειακού και ενώ ρωτήθηκε το εάν το 2-2 για εκείνον είναι σαν νίκη.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το 2-2 και όχι μόνο είπε για:

Τον αγώνα: Ήταν εξαρχής ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι οι παίκτες μας έκαναν κατάθεση ψυχής. Όπως ήρθε το παιχνίδι με ανατροπή ήταν κάτι που μας άρεσε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και με επιτυχίες στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα.

Το εάν είδε αυτό το 2-2 σαν νίκη: Το να γυρίζεις ένα 2-0 με τον Ολυμπιακό είναι κάτι που σε ικανοποιεί αλλά δεν μπορούμε να το δούμε ως νίκη. Απέναντι στον ΟΦΗ ισοφαριστήκαμε και αυτό μας πληγώνει όπως και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα αλλά όταν όταν κάτι γίνεται συνέχεια δεν είναι θέμα τύχης. Κάτι δεν κάνουμε καλά και δεν παίρνουμε τη νίκη. Δεν είναι νίκη αυτό το 2-2. Είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα