Άρης: Με Σουλεϊμάνοφ και Ούγκο Μάγιο η 11αδα απέναντι στην Καλλιθέα

Άρης: Με Σουλεϊμάνοφ και Ούγκο Μάγιο η 11αδα απέναντι στην Καλλιθέα

Ο Μάγιο

bet365

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (20:00) με την Καλλιθέα στο «Κλ. Βικελίδης» αντικαθιστώντας τον Πιόνε Σίστο ενώ ο Ούγκο Μάγιο επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η ίωση που ταλαιπώρησε τον Πιόνε Σίστο στις τελευταίες ημέρες είναι ο λόγος της αλλαγής στην επιθετική τριάδα του Άρη η οποία θα στείλει τον Κλέιτον Ντιαντί στο αριστερό άκρο της επίθεσης και βάζει τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ στο αντίστοιχο δεξί. Ο Λορέν Μορόν διατηρήθηκε στην κορυφή.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν προβλεπόταν αλλαγή και δεν υπήρξε καθώς παρέμειναν οι Μόντσου, Σιφουέντες και Μανού Γκαρθία. Στην αμυντική τετράδα, ο Ούγκο Μάγιο επιλέχθηκε για το δεξί άκρο της άμυνας όπως και ο Χουάνκαρ στο αντίστοιχο αριστερό ενώ οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς είναι το δίδυμο των στόπερ.

Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον Χουλιάν Κουέστα καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας φθάνει τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη και διευρύνει τη διαφορά του από τον δεύτερο στη λίστα των ξένων ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα