ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκινάει τον Λιβάι Γκαρσία στη δεξιά πλευρά κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Πιερό στην κορυφή της επίθεσης και τον Λαμέλα πίσω του. Στον πάγκο ο Μαρσιάλ, εκτός Ελίασον, Άμραμπατ και Τσούμπερ.

Την απόφαση να ξεκινήσει και τον Λιβάι και τον Πιερό στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena πήρε ο Ματίας Αλμέιδα με τον «Πελάδο» να τοποθετεί τον Λιβάι στη δεξιά πλευρά και τον Πιερό στην κορυφή με τον Λαμέλα από πίσω του, ενώ όπως αναμενόταν ο Κοϊτά ξεκινάει στην αριστερή πτέρυγα.

Στα μετόπισθεν δεν υπήρχε κάποια έκπληξη, με τον Στρακόσα στην εστία, τους Πήλιο, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα τετράδα στην άμυνα και τον Σιμάνσκι με τον Περέιρα δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Στον πάγκο έμεινε τελικά ο Πινέδα, ενώ για πρώτη φορά στην 20αδα μπήκε και ο Μαρσιάλ. Μαζί τους είναι και οι Μπρινιόλι, Κάλενς, Οντουμπάτζο, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος και Λιούμπισιτς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ελίασον, λόγω μιας αδιαθεσίας που ένιωσε σήμερα το πρωί με συνέπεια να προφυλαχθεί, και οι Αμραμπατ, Τσούμπερ, Φερνάντες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος και Τσιλούλης.

 

Ενδεκάδα ΑΕΚ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα