Τετέ: «Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς και την αφιέρωση στον Μπάλντοκ»

Newsroom
Τετέ

bet365

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, Τετέ, στάθηκε στην αξία των τριών βαθμών τόσο για το αγωνιστικό αλλά κυρίως για την αφιέρωση στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Τετέ είναι ο παίκτης που έκρινε την αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0. Ο Βραζιλιάνος, δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του πήγε εκεί για τη νίκη, την οποία ήθελαν άπαντες να αφιερώσουν στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι δηλώσεις του Τετέ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη, που την θέλαμε για να την αφιερώσουμε στον Τζορτζ. Να συνεχίσουμε έτσι. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, για τους τρεις βαθμούς και την αφιέρωση στον Τζορτζ».

Για την σημασία της νίκης, σε μια έδρα που δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη αυτή. Ξέρουμε ότι επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Παλέψαμε, κάναμε αυτά που έπρεπε. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα. Να προχωρήσουμε με τον στόχο που έχουμε βάλει και να είμαστε όλο και καλύτεροι».

@Photo credits: INTIME, ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα