Όζμπολτ στο Gazzetta: «Μετά το 2-0, ήταν καλύτερα για εμάς γιατί διώξαμε το άγχος»

Όζμπολτ

bet365

Ο Αλεν Όζμπολτ, από τη μικτή ζώνη του Καραϊσκάκης, μίλησε στο Gazzetta για το... άγχος που έφυγε στην ομάδα του μετά το 2-0, πρώτο του γκολ στην Ελλάδα και στάθηκε στο ότι πλέον είναι ώρα να έρθει κι η νίκη!

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να σοκάρει τον Ολυμπιακό (2-2), καθώς παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισε σε 2-2 παίρνοντας ακόμα έναν βαθμό.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζίνι ανατράπηκε από τον Ντόι κι ο Αλεν Όζμπολτ μείωσε σε 2-1 δείχνοντας το δρόμο στην ομάδα του για τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Ο 28χρονος Σλοβένος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί το πιο ακριβό συμβόλαιο τα τελευταία χρόνια, σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα με τα χρώματα του Λεβαδειακού, μέσα σε μια τόσο δύσκολη έδρα και με έναν αντίπαλο όπου ομάδες όπου θα παλέψουν για την παραμονή τους δύσκολα θα πάρουν κάτι.

Ο Όζμπολτ, από τη μικτή ζώνη του Καραϊσκάκης, δεν δίστασε να μιλήσει για το... μυστικό που έφερε το «Χ», το δικό του τέρμα και έκανε σαφές ότι πλέον είναι ώρα για νίκη στην ομάδα

 

«Ξεκάθαρα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είχαν περισσότερα να χάσουν από εμάς και προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς, αλλά δείξαμε χαρακτήρα ως ομάδα για ακόμα μια φορά», σχολίασε αρχικά στο Gazzetta ο Όζμπολτ.

Βλέποντας τον πίνακα του σκορ να γράφει ότι χάνετε 2-0, τι σκέφτηκες;

«Φυσικά ήταν δύσκολο... Μπορεί να ακουστεί ανόητο αυτό που θα πω αλλά μετά το 2-0, ήταν ακόμα καλύτερα για εμάς γιατί έφυγε το στρες και το άγχος από πάνω μας. Μετά απ' αυτό ίσως να μην περίμεναν τίποτα από εμάς αλλά παλέψαμε πολύ σκληρά και το αξίζαμε αυτό εδώ σήμερα».

Οι δύο αλλαγές του κόουτς πριν το ημίχρονο, πιστεύεις ότι άλλαξαν την εικόνα σας;

«Πιστεύω ότι αυτή είναι μια ερώτηση περισσότερο για τον κόουτς, αλλά όλοι είμαστε 100% προετοιμασμένοι για να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο κι όποια απόφαση που παίρνει ο κόουτς είναι σεβαστή».

To πρώτο σου γκολ με τον Λεβαδειακό συνδυάστηκε μ' ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε μια έδρα όπως είναι το Καραϊσκάκης.

«Ναι, παρόλο που έχω πετύχει αρκετά γκολ στο παρελθόν, είναι πάντα δύσκολο να πετύχεις το πρώτο σου τέρμα με τη νέα σου ομάδα. Πριν απ' αυτό το γκολ είχα σπουδαίες ευκαιρίες για να βρω δίχτυα. Δουλεύω και ελπίζω να πετύχω πολλά ακόμα».

Τι να περιμένουμε από τον Λεβαδειακό από εδώ και πέρα;

«Πιστεύω ότι είναι ώρα να νικήσουμε».

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα