Μπράμπετς: «Δεν ξέρω αν ήταν δικό μου το γκολ αλλά ο Μανού εκτέλεσε εκπληκτικά το κόρνερ»

Μπράμπετς: «Δεν ξέρω αν ήταν δικό μου το γκολ αλλά ο Μανού εκτέλεσε εκπληκτικά το κόρνερ»

Newsroom
Ο Μπράμπετς

bet365

Η Superleague «χρέωσε» στον Γιάκουμπ Μπράμπετς το πρώτο γκολ του Άρη στη νίκη επί της Athens Kallithea και ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός είχε διάθεση για χιούμορ και αποθέωσε τον Μανού Γκαρθία.

Στη φάση του πρώτου τέρματος του Άρη, η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της αθηναϊκής ομάδας έπειτα από την κεφαλιά του Γιάκουμπ Μπράμπετς και στη συνέχεια «βρίσκει» στο αριστερό χέρι του Μπερναμπέ και καταλήγει στα δίχτυα παρότι είχε αντίθετη πορεία. Μιλώντας στα κανάλια Novasports ο Τσέχος μίλησε επί τούτου λέγοντας ότι… «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γκολ, που βοήθησε την ομάδα μου. Δεν ξέρω αν ήταν δικό μου γκολ ή του τερματοφύλακα (σ.σ. γέλια). Ήταν πολύ καλό το κόρνερ του Μάνου Γκαρσία».

Ο Μπράμπετς αναφέρθηκε στο σερί των τεσσάρων νικών στο Πρωτάθλημα το οποίο οδήγησε τον Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ. «Είναι σημαντικό που προχωράμε και συνεχίζουμε έτσι. Την άλλη εβδομάδα έχουμε δύσκολο αγώνα. Πρέπει να προχωράμε πάντα μπροστά. Καλό είναι που είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά ακόμα είναι στην αρχή της σεζόν. Η ουσία είναι στο τέλος. Τώρα είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, είναι ωραίο, αλλά ακόμα είναι νωρίς και πρέπει να δουλέψουμε για να μείνουμε εκεί. Έχουμε καινούργια ομάδα. Είναι διαφορετικό για όλους. Πρέπει να προχωρήσουμε με τον ίδιο τρόπο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα