Ότο: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά θέλουμε πάντα τη νίκη» (vid)

Newsroom
Ο Γιόνι Ότο

bet365

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο ανέφερε πως το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ (1-1) είναι δίκαιο ωστόσο έχει ανάμικτα συναισθήματα καθώς οι «ασπρόμαυροι» πάνε μόνο για τη νίκη.

Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι με γκολ και πολλές φάσεις, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι των «δικεφάλων». Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιόνι Ότο μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για την απόδοσή του και το δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα της ΑΕΚ, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας, παίξαμε το παιχνίδι μας, σκοράραμε ένα γκολ πρώτοι. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, ισοφαριστήκαμε και νομίζω είναι ένα δίκιο αποτέλεσμα».

Για το αν τον ικανοποιεί το 1-1: «Είναι ένας πόντος σε μία δύσκολη έδρα. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Εμείς θέλουμε πάντα τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει περισσότερη ώρα το προβάδισμα. Συνεχίζουμε έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και το μυαλό μας είναι ήδη σε εκείνο τον αγώνα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα