Λουτσέσκου: «Είμαι θερμός στη δουλειά μου και προστατεύω την ομάδα μου, μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα το 2018» (vids)

Ο Λουτσέσκου

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι το σύνολό του ήρθε πνευματικά προετοιμασμένο στην OPAP Arena, ενώ για την ένταση στο φινάλε ανέφερε ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας του θέλοντας να προστατεύει πάντα την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (1-1):

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και αν ήταν πνευματικά προετοιμασμένος: «Πάντα είναι δύσκολο να έρχεσαι στο γήπεδο της ΑΕΚ απέναντι σε μια καλή και δυνατή ομάδα. Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να γίνει απειλητική. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι πνευματικά, η ΑΕΚ δεν δημιούργησε τόσες καλές στιγμές, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο».

Για το αν η ισοπαλία δίνει στον ΠΑΟΚ την αποφασιστικότητα ενόψει και του ευρωπαϊκού ματς που ακολουθεί: «Ήρθαμε για να καταθέσουμε την προσωπικότητα μας. Καταφέραμε να μην δώσουμε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να παίξει το παιχνίδι της. Η Ευρώπη τώρα είναι διαφορετική υπόθεση, θέλουν διαφορετική διαχείριση. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι».

Για την εμφάνιση των Κεντζιόρα και Μπράντον Τόμας: «Κάθε παιχνίδι έχει την προσέγγισή του. Είχαμε το θέμα του Μπάμπα μέσα στο ματς. Βλέποντας τη δομή της ΑΕΚ προτίμησα να βάλω τον Κόλεϊ και να πάει ο Κεντζιόρα στα δεξιά. Είναι οι στιγμές σε κάθε παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι μια επιλογή σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Είμαι χαρούμενος για τον Μπράντον που επέστρεψε μετά από καιρό. Θα μας βοηθήσει, θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες. Επανήλθε με αποφασιστικότητα».

 

Για το αν προκάλεσε στο τέλος την εξέδρα με τις χειρονομίες: «Τι να πω για αυτό. Το δέχεστε ή όχι. Έτσι είμαι και είμαι θερμός στη δουλειά μου. Έτσι είμαι και προστατεύω την ομάδα μου. Το 2018 μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα. Στη ψυχή μου θα βρίσκεται πάντα αυτό που έγινε το 2018. Αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται και δεν έχω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα