Τόμας: «Ήταν πολύ δύσκολο που έμεινα τόσο καιρό εκτός, παίξαμε καλά και δυνατά»

Newsroom
Ο Μπράντον Τόμας

bet365

Μετά από δύο μήνες λόγω τραυματισμού ο Μπράντον Τόμας επέστρεψε στην ενεργό δράση, με τον Ισπανό να στέκεται στο πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να είναι εκτός. Για το ντέρμπι επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ πάλεψε παίζοντας κόντρα στην ΑΕΚ καλά και δυνατά.

Ο Μπράντον Τόμας μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, επέστρεψε παίζοντας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Ο Ισπανός επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 1-1 ανέφερε τα εξής:

Για την απουσία του λόγω τραυματισμού: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Σχεδόν δύο μήνες ήμουν εκτός. Νόμιζα ότι ήταν ένας μικρός τραυματισμός, αλλά τελικά ήταν σοβαρός. Ήθελα τόσο πολύ να βοηθάω την ομάδα, να ταξιδεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου, να είμαι στο πλευρό τους. Τώρα το ξεπέρασα, είμαι εδώ και σίγουρα αυτό με κάνει χαρούμενο».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι καλή ομάδα, με μια δύσκολη έδρα. Κάναμε καλή δουλειά, παλέψαμε σαν ομάδα. Μπορεί να μην καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά παίξαμε καλά και δυνατά».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα