Ματίγια: «Οικογένεια μου ο Άρης, σε αυτό το γήπεδο έγραψα ιστορία»

Newsroom
Ματίγια

bet365

Ο Χαβιέ Ματίγια επέστρεψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος του Άρη για πρώτη φορά και μετά το παιχνίδι των Θεσσαλονικιών με την Athens Kallithea μίλησε για τα συναισθήματα του.

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 της Athens Kallithea που έμεινε από το πρώτο μέρος με αριθμητικό μειονέκτημα και ανέβηκε στην κορυφή της Stoiximan Superleague. Ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος επέστρεψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος για πρώτη φορά και αποθεώθηκε από τους φίλους των γηπεδούχων.

Ο Ισπανός χαφ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα συναισθήματα του και τόνισε πως ο Άρης είναι «οικογένεια» του. Ο Ματίγια αγωνίστηκε στους Κίτρινους την τετραετία 2018-22 και μέτρησε 137 εμφανίσεις, με οκτώ γκολ και έντεκα ασίστ.

Οι δηλώσεις του Ματίγια:

Για την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Ήταν ιδιαίτερη μέρα για εμένα, περίμενα να επιστρέψω εδώ και δύο χρόνια. Έχω ωραίες αναμνήσεις. Αυτήν την ομάδα την νιώθω σαν οικογένεια. Είναι ένα γήπεδο που έγραψα ιστορία».

Για την αποθέωση από τους φίλους του Άρη: «Από την πρώτη στιγμή ήξερα τι θα συμβεί. Στην Ελλάδα περάσαμε τρελές στιγμές μαζί, η οικογένειά μου πέρασε υπέροχα εδώ, αλλά ήταν περίεργα που έπρεπε να παίξω ως αντίπαλος εδώ».

 

Για τους Ισπανούς του Άρη: «Είναι πολλοί, τους βλέπω σε όλα τα παιχνίδια, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αποδίδουν αυτή τη στιγμή. Εχω φίλους εδώ, οι περισσότεροι είναι από την Ισπανία και τους γνωρίζω».

Για την ήττα της Athens Kallithea: «Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά ήρθαμε να παίξουμε γενναία και να έχουμε ωραία προσωπικότητα για να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Άρχισαν να νιώθουν πιο άνετα και έπαιζαν με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τα δικά μας λάθη και να αντιδράσουμε. Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον».

@Photo credits: eurokinissi, ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα